IMAKÖZÖSSÉG A CSALÁDOKÉRT

Egy családanya írta az ima erejéről:
Családos közösségünk az elmúlt 20 évben több családi krízishelyzetet látott, megélt. Amikor tudtunk, gyakorlati segítséget nyújtottunk egymásnak, de voltak helyzetek, amikor nem voltak kézzelfogható eszközeink a segítségre: amikor nem érkezett gyermekáldás a családba, egy édesapa súlyos betegsége, újszülött baba életveszélyes állapota és hasonló nehéz keresztek hordozása idején. Istenhez fordultunk, és imáinkban hordoztuk barátainkat. Ténylegesen megtapasztaltuk az ima erejét és Isten gondoskodó szeretetét.

Szeretné, hogy imádkozzunk Önért, családjáért? Írja meg nekünk néhány mondatban imakérését, melyet eljuttatunk az egyházmegye területén működő családos és más imádkozó közösségeknek. Szeretnénk imáinkkal segíteni.
Az alábbi közösségek imádkoznak:
1. Az Egyházmegyei CsaládKözPont munkatársai
2. Keresztény Élet Közössége, Szeged
3. Szent Pachomius Dékánia és Zsolozsmás Közösség, Békéscsaba
4. Szatymazi Gyertyaláng Katolikus Kórus
5. "Isten gyermekei" közösség, Szeged
6. Újszegedi Családcsoportok
7. Újkígyósi családcsoport
8. Katona Nándor Közösség, Szeged, Tarjánvárosi Plébánia
9. Szentesi Családos Csoport

IMAKÉRÉSEK

16 hozzászólás

 1. Kinga Bálint said:

  A politikusokért és családjaikért szeretnél imát kérni.A családi viszályokért és a nemzetek engesztelődéséért

  2017. december 5.
  Reply
 2. Imakör said:

  Egy fiatal családért, ahol az édesanya a negyedik gyermek születésekor meghalt. Az édesapa egyedül maradt az újszülöttel és testvéreivel.

  2017. november 21.
  Reply
 3. Kiss Andrea said:

  Kislányomért, aki nehèzségekkel kűzd kéttannyelvű középiskolájában, rossz eredményei, rossz jegyei miatt, annak ellenére, hogy minden tőle telhetőt megtesz.

  2017. november 6.
  Reply
 4. Imakör said:

  Egy érzelmi krízisbe került, 3 gyermekes házaspár kapcsolatának gyógyulásáért.

  2017. szeptember 29.
  Reply
 5. Imakör said:

  Egy családért, ahol a gyermek tartós betegsége kapcsán a szülők házassága megingott.

  2017. szeptember 29.
  Reply
 6. Szász testvérek said:

  Hálás szívvel köszönjük a beteg húgunkért elmondott imákat! Az utolsó pillanatig szilárd hittel, alázattal, példamutató türelemmel és hatalmas lelki erővel viselte betegségét, tiszta lélekkel tért meg Teremtőjéhez.

  2017. szeptember 11.
  Reply
 7. Imakör said:

  Egy hosszú betegségben elhunyt fiatal nőért és szüleiért, testvéreiért.

  2017. szeptember 5.
  Reply
 8. ZSÓFIA said:

  KÉREM IMÁDKOZANAK ÉRTEM NAGYON BOLDOGTALAN VAGYOK GYEREKOROM ÓTA SOKAT SZENVEDEK ÉS SOK BAJT OKOZTAM A SZÜLEIMNEK PARÁZNASÁGBÓL ÉLEK 11 ÉVE ÉS NAGYON SZERETNÉK MEGSZABADULNI ETÖL ÉS MEGTÉRNI JÉZUSHOZ ÉS UJ ÉLETET KEZDENI HISZEK ISTENBEN SZOKTAM IMÁDKOZNI KÖNYVEKET OLVASNI DE SEMI VÁLTOZÁS NINCS DE HISZEM HOGY ISTEN MEGHALGATJA AZOKAT AKIK ÉRTEM IMÁDKOZNAK MERT NAGYON SZERETNÉK MEGVÁLTOZNI DE NEM TUDOK MINDENAP SIROK NINCSENEK BARÁTAIM SE ZÁRKÓZOT VAGYOK MINDENKI UTÁL ENGEM

  2017. július 15.
  Reply
 9. Imakör said:

  Egy végzős orvosi egyetemista fiatalemberért, akinél hirtelen olyan mértékű hallásromlás következett be, hogy félő hogy teljesen elveszíti a hallását, s ezzel a vágyott hivatása gyakorlása is veszélybe kerülhet.

  2017. május 19.
  Reply
 10. csaladközpont said:

  Egy válófélben lévő párért kérünk imát, ahol 22 év házasság után megingott a bizalom.

  2017. május 16.
  Reply
 11. said:

  Kérem, imádkozzanak értünk, hogy az Úr vezesse ki szeretteimet és engem is nagyon nehéz helyzetünkből, megszabaduljunk bajainkból, depressziónkból, betegségeinkből, és vezessen az Ő útján bennünket. Bocsássa meg bűneimet. Imát kérek gyermekem sikeres tanulmányaiért.

  2017. május 14.
  Reply
 12. Imakör said:

  Több éve súlyos betegséggel küzdő fiatal nőért és a vőlegényéért, a családjáért, akik odaadóan ápolják őt, de mindannyiukat kimeríti testileg is, lelkileg is ez a nehéz küzdelem.

  2017. május 5.
  Reply
 13. imacsoport said:

  Kérjük a tisztánlátás kegyelmét, hogy kedden a tantestület olyan igazgató-jelöltet támogasson, aki képes lesz Istennek tetsző módon betölteni hivatását.

  2017. április 30.
  Reply
 14. imacsoport said:

  A húgomért, akinek nagy fájdalmai vannak és várja a szövettan eredményét.

  2017. április 30.
  Reply
 15. Vera said:

  Az életem minden területén súlyos problémák vannak, sok az ellenségem, ők azok akik támadnak mindenfelől, a rosszat akarják nekem, pedig én a jóra törekszem. Az Úr áldja meg őket, de hagyjanak békében élni.

  2017. március 29.
  Reply
 16. Imakör said:

  Egy kamaszlányért, akit különösen erősen megrázott szülei válásának folyamata. Imádkozzunk, hogy újra megtalálja belső egyensúlyát és helyét az őt körülvevő közösségekben. És imádkozzunk a családért, hogy tiszta és jól érhető helyzeteket tudjanak teremteni az új élethelyzetükben.

  2017. február 27.
  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.